ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

Ο Σύλλογος των Αγχιαλιτών της Αθήνας < Η ΑΓΧΙΑΛΟΣ > ευαισθητοποιημένος από την έλλειψη αίματος που υπάρχει στην χώρα μας αλλά και από τα διάφορα έκτακτα περιστατικά (τροχαία και άλλα ατυχήματα) που συμβαίνουν σε συμπατριώτες μας και προσπαθούν εναγωνίως εκείνη τη στιγμή να βρουν αίμα , αποφάσισε:


Πρακτικό 25 /9-6-2004 την ίδρυση Τράπεζας Αίματος στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Αρεταιείου Νοσοκομείου , Βασιλίσσης Σοφίας 76 τηλ.επικ.2107286301. Απέναντι από το άγαλμα του Ελ.Βενιζέλου (Σταθμός Μετρό Μέγαρο Μουσικής)


Η Τράπεζα λειτουργεί ως δανειστική για να καλύψει ο κάθε συμπατριώτης μας την επείγουσα ανάγκη μέχρι να βρει συγγενείς- φίλους για να το αναπληρώσει.


Ομαδικές αιμοληψίες γίνονται συντονισμένα από τον Σύλλογο μας μετά από συνεννόηση με τον σταθμό Αιμοδοσίας.


Ατομικές γίνονται καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα και ωρισμένες μέρες και απόγευμα εκτος Σαββάτου και Κυριακής. Καλό είναι να προηγείται τηλεφώνημα τηλ. 2107286301 γιατί το ωράριο μπορεί να αλλάξει.


΄Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να προσέλθει για να ενισχύσει την Τράπεζα μας , στο Αρεταίειο Νοσοκομείο –Τμήμα Αιμοδοσίας ή σε οποιοδήποτε άλλο Νοσοκομείο στην Ελληνική επικράτεια , και να δηλώνει ότι θέλει να πιστωθεί στην Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου των Αγχιαλιτών της Αθήνας που υπάρχει στο τμήμα Αιμοδοσίας του Αρεταίειου Νοσοκομείου.


Καλό είναι όταν δίνει κάποιος αίμα να μας ενημερώνει, ώστε να παρακολουθούμε την κίνηση των φιαλών.


Δ   Ω   Σ   Τ   Ε      Α   Ι   Μ   Α       -       Σ   Ω   Σ   Τ   Ε      Ζ   Ω   Ε   Σ


Image